Doorzoek de website


Contact

Houses of the Circle

E-mail: info@cirkelvandegodin.nl

House of Isis : Isian Witchcraft

12-01-2014 23:14

House of Isis is onderdeel van Genisis. Genisis is een zoektocht naar oorsprong, en naar diegenen die van Isis komen. Wij geloven o.a. in het gedachtegoed dat wij afstammen van de 2-voudig wijze vrouw. Naast de zoektocht naar deze oorsprong verdiept Genisis zich in vele paden en zoek naar oorsprong in velen culturen, stromingen en overtuigingen.

Ga met ons mee op onderzoek en leer samen met ons. Wandel met elkaar en zie elke stap die je zet als verrijking van je eigen kennis en kunnen, want wij zijn zo beperkt als onze eigen fantasie.

Genisis staat open voor ieder occult, esoterisch, paganistisch en spiritueel persoon die herkenning voelt in onze doelstelling namelijk Oorsprong.

House of Isis is onderdeel van Genisis en is tot stand gekomen uit het voormalig Per-Iset een Egyptische visie op het hedendaagse paganisme en occultisme. Binnen House of Isis is naast de verbinding met Genisis ook verbonden met Isian Witchcraft de persoonlijke vertolking van Sekhem Iset en zijn pad van hekserij & priesterschap. 

 

House of Isis : Isian Witchcraft

Evenement registratie

Vul s.v.p. onderstaande informatie in: